Kontakt

För att komma till oss behöver du inte någon remiss och du får snabbt en tid för ditt första besök.

Mottagningen är öppen för tidsbokade besök måndag-fredag kl. 07.45-16.00.  Vi har lunchstängt mellan kl 12.00-13.00. OBS! Ta med giltig legitimation alternativt pass!

Telefon För rådgivning och tidsbokning kontakta oss på telefonnummer 023-78 30 40 där våra telefontider är 07.00-15.00. För fakturafrågor vänligen kontakta oss på 023-173 24.

Email Det går bra att maila oss via kontaktformuläret. Vi värnar om din integritet och kan därför inte besvara medicinska frågor via kontaktformuläret. Har du medicinska frågor ber vi dig att ringa oss.

Hitta hit Besöksadress är Åsgatan 30 som ligger i centrala Falun, två kvarter från Stora torget. Gå in på www.hitta.se för att få en exakt vägbeskrivning. Vår postadress är Livio Fertilitetscentrum Falun, Falu lasarett, 791 82 Falun.

Hjälp oss på Livio att bli bättre!

Vårt mål är att du ska få den bästa tänkbara vården utifrån dina individuella, medicinska förutsättningar och alltid med ett gott bemötande. Om du har synpunkter på den vård, behandling eller det bemötande du har fått hos oss är vi mycket tacksamma om du låter oss få veta det.

Du kan lämna dina synpunkter i formuläret och du kommer att få återkoppling senast nästkommande arbetsdag.